Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Ενημερωτικό σημείωμα για τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ στις 27/2/2018

Σε συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου την Τρίτη 27-2-2018 και σύμφωνα με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
1)  Έγινε η αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών σε 10 συναδέλφισσες και συναδέλφους του κλάδου ΠΕ70. Η προωθημένη μισθολογική κατάταξη και τα οικονομικά αποτελέσματα της αναγνώρισης ισχύουν από 01-01-2018 για τους μόνιμους εκπ/κούς και από την ημερομηνία αίτησης για τους αναπληρωτές εκπ/κούς. 
2) Μετά από εξέταση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, δόθηκε η έγκριση για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή σε συναδέλφισσα του κλάδου ΠΕ32, σε συνάδελφο του κλάδου ΠΕ11, σε συνάδελφο του κλάδου ΠΕ 06 και σε 3 συναδέλφισσες του κλάδου ΠΕ70.
3)  Εγκρίθηκε η μείωση ωραρίου σε συναδέλφισσα του κλάδου ΠΕ70 λόγω τέκνου.
4) Εγκρίθηκαν οι βελτιώσεις θέσεων που έγιναν σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, συναδέλφισσα ΠΕ70 από το Δ.Σ. Πανόρμου Καλύμνου στο ΔΣ Λίνδου, συναδέλφισσα ΠΕ70 από Δ.Σ. Αγίας Μαρίνας Λέρου στο Δ.Σ. Γεναδίου Ρόδου, προσωρινή μετακίνηση μόνιμης συναδέλφισσας ΠΕ70 από το Δ.Σ. Λίνδου στο 13ο Δ.Σ. Ρόδου.
5) Εγκρίθηκαν οι τοποθετήσεις των προσλαμβανόμενων αναπληρωτών ΠΕ70 και ΠΕ20.
6) Έγινε η αναγνώριση προϋπηρεσίας μόνο για βαθμολογική κατάταξη σε συναδέλφισσα ΠΕ11 και σε συναδέλφισσα ΠΕ60.
7) Εγκρίθηκε η λύση της υπαλληλικής σχέσης σε συνάδελφο ΠΕ70 και σε συναδέλφισσα ΠΕ70 λόγω του διορισμού τους στην Α΄/ θμια εκπαίδευση της Κύπρου.
8) Έγινε δεκτή η πρόταση του Διευθυντή Εκπ/σης για τον ορισμό του αναπληρωτή του, προϊσταμένου στην Δ.Π.Ε. Δωδεκανήσου.
9) Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, με ψήφους 3 προς 2 η επικαιροποίηση των οργανικών κενών στη Διεύθυνση ΠΕ Δωδεκανήσου για τις μεταθέσεις.
Ως αιρετός εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών της Α΄/θμιας εκπ/σης στο ΠΥΣΠΕ Δωδ/σου, υπακούοντας στις αποφάσεις του κλάδου μας, διαφώνησα και καταψήφισα τη σχετική πρόταση - των οργανικών κενών, που δεν αποτυπώνει τα κενά σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες του κλάδου μας και κυρίως στο αίτημά μας για οργανική θέση υπεύθυνου ολοημέρου στα δημοτικά σχολεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου