Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Δ.Π.Ε. Δωδεκανήσου: Ανακοίνωση σχετικά με τη δήλωση τοποθέτησης των αναπληρωτών εκπ/κών

Αγαπητές/-οί αναπλητώτριες/ές, σας καλωσορίζουμε στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου! 

1.                  Στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει στον ΑΣΕΠ, θα λάβετε ένα μήνυμα, το οποίο θα περιέχει ένα σύνδεσμο που πρέπει να ακολουθήσετε για να συμπληρώσετε τη Δήλωση Τοποθέτησής σας, με βάση τα κενά που θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα μας. Ο σύνδεσμος που πρέπει να ακολουθήσετε για να συμπληρώσετε τη Δήλωση Τοποθέτησής σας, με βάση τα κενά που θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα μας, είναι και ΕΔΩ 

Σε περίπτωση που δεν βρείτε το συγκεκριμένο μήνυμα, ελέγξτε και τα ανεπιθύμητα e-mail σας.

2.                  Η προθεσμία Δήλωσης Τοποθέτησης είναι μέχρι τις 27/08/2020 και ώρα 12 το μεσημέρι.

3.                  Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί από τις εκπαιδευτικούς αναπληρώτριες στο τμήμα της Δήλωσης Τοποθέτησης που αναφέρεται στην πιθανή χρήση άδειας κύησης-λοχείας.

4.                  Τα κενά της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου θα αναρτώνται σταδιακά στην ιστοσελίδα μας.

Ιδιαιτέρως επισημαίνουμε ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα πρέπει να ελέγχεται τις αναρτήσεις των κενών για πιθανές ανακοινοποιήσεις στο ορθό.

5.                  Δεν θα αναρτηθούν κενά για ΣΜΕΑΕ-ΤΕ μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής.

Παρακαλούμε να δείξετε μεγάλη προσοχή στη συμπλήρωση της Δήλωσης Τοποθέτησης για να αποφευχθούν λάθη που θα έχουν επίπτωση στην τοποθέτησή σας.

Σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά και καλή παραμονή στο νομό μας!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου