Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Ενημερωτικό σημείωμα για τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ στις 15-4-2019


Σε συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου που έγινε τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 και σύμφωνα με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
1)  Εγκρίθηκαν οι μετακινήσεις α) μονίμων εκπ/κών: Σε συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων παρατείνεται η μετακίνησή της στο 6ο ΔΣ Ρόδου β) αναπληρωτών εκπ/κών: σε συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων από το 3ο ΔΣ Αφάντου στο 15ο ΔΣ Ρόδου, σε συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών από το 1ο Ν/Γ Αφάντου στο 3ο Ν/Γ Αφάντου και σε συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών στο 1ο Ν/Γ Ιαλυσού στο 3ο Ν/Γ Αφάντου.
2) Τοποθέτηση αναπληρωτή συναδέλφου κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων ΕΑΕ στο ΔΣ Αγίας Μαρίνας Λέρου για 12 ώρες παράλληλης στήριξης (από το Δ.Σ. Λακκίου Λέρου λόγω μετεγγραφής μαθητή της παράλληλης).
3)  Διάθεση μόνιμης συναδέλφισσας κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών στη Διεύθυνση Π.Ε. Δωδεκανήσου.
4) Εγκρίθηκε η αύξηση ωραρίου κατά 1 ώρα σε συνάδελφο αναπληρωτή (μειωμένου ωραρίου) κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων σε ΔΥΕΠ
5) Έγινε η αναγνώριση της συνάφειας μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών σε 3 συναδέλφισσες αναπληρώτριες κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων και σε μόνιμη συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής.
6)  Έγιναν δεκτή μετά από εξέταση των απαραίτητων δικαιολογητικών, η αίτηση για άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή σε αναπληρώτρια συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ05-Γαλλικών.
7)   Έγινε ο προσδιορισμός και η επικαιροποίηση των κενών οργανικών θέσεων Γενικής και Ειδικής Αγωγής κατά κλάδο και κατά περιοχή (Α, Β, Γ, Δ περιοχές) του Ν. Δωδεκανήσου για τις φετινές μεταθέσεις εντός του ΠΥΣΠΕ.
Οι πίνακες με τα οργανικά κενά του ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου και το χρονοδιάγραμμα με τις ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων για τις μεταθέσεις εντός του ΠΥΣΠΕ αναμένεται να ανακοινωθούν από τη ΔΠΕ Δωδεκανήσου στο προσεχές διάστημα και συγκεκριμένα στις αρχές Μαΐου.

Ενόψει των εορτών του Πάσχα εύχομαι σε όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους Καλή Ανάσταση, Χρόνια Πολλά με υγεία και χαρούμενες διακοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου