Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Ενημερωτικό σημείωμα για τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ στις 01-4-2019


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σε συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου που έγινε τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 και σύμφωνα με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
1)  Έγιναν οι τοποθετήσεις (μετά από επιστροφή λόγω άδειας) μονίμων εκπ/κών: συναδέλφισσας κλάδου ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής στο Ειδικό Δ.Σ. Καλύμνου, συναδέλφισσας κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών στο 20ο Ν/Γ Ρόδου μέχρι 19/4 και στη συνέχεια στην ΔΠΕ, συναδέλφου ΠΕ70-Δασκάλων στο 10ο Δ.Σ. Ρόδου και αναπληρώτριας συναδέλφισσας ΠΕ06-Αγγλικών στο 2ο και 7ο Δ.Σ. Κω.
2)  Εγκρίθηκαν οι μετακινήσεις α) μονίμων εκπ/κών: Σε συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων από το 1ο Πειραματικό ΔΣ Ρόδου στο 15ο Δ.Σ. Ρόδου στο 3ο ΔΣ Ρόδου και στο 6ο ΔΣ Ρόδου.
β) αναπληρωτών εκπ/κών: Σε συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων από το Δ.Σ. Δαμαντριάς στο Δ.Σ. Κρεμαστής, σε συνάδελφο κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων από το Δ.Σ. Απόλλωνα στο Δ.Σ. Παστίδας και σε συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων από το 2ο Δ.Σ. Ιαλυσού στο 2ο Δ.Σ. Καλυθιών.
3) Έγινε η αναγνώριση της συνάφειας μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών σε 6 συναδέλφισσες αναπληρώτριες κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, σε συνάδελφο αναπληρωτή κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, σε συναδέλφισσα αναπληρώτρια κλάδου ΠΕ71-ΕΑΕ Δασκάλων, σε μόνιμο συνάδελφο κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων και σε 2 μόνιμες συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων.
4) Έγιναν δεκτές μετά από εξέταση των απαραίτητων δικαιολογητικών, οι αιτήσεις για άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή σε συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ06-Αγγλικών, σε 3 συναδέλφους κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, σε συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ79.01-Μουσικής, σε συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών, σε συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ70 ΕΑΕ-Δασκάλων και χωρίς αμοιβή σε συνάδελφο ΠΕ70-Δασκάλων.
5)   Ορίστηκε ως αναπληρώτρια προϊσταμένη στο Ν/Γ Απολλώνων η συναδέλφισσα Χατζηνικολάου Αικατερίνη (λόγω αναρρωτικής άδειας της προϊσταμένης).
6) Έγινε η αναγνώριση προϋπηρεσίας για βαθμολογική εξέλιξη σε συναδέλφισσα ΠΕ60-Νηπιαγωγών και για μισθολογική εξέλιξη σε συναδέλφισσα ΠΕ07-Γερμανικών και σε συνάδελφο ΠΕ70-Δασκάλων.
7)  Εγκρίθηκε η διακοπή άδειας άνευ αποδοχών σε αναπληρώτρια συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ06-Αγγλικών για να πάρει το υπόλοιπο της άδειας ανατροφής.
8)    Έγινε αναδρομική μονιμοποίηση συναδέλφισσας κλάδου ΠΕ70 (δασκάλων)
9)  Εγκρίθηκε η συμπλήρωση διδακτικού ωραρίου ωρών εκπαιδευτικών που πλεονάζουν σε σχολικές μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου