Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Ενημερωτικό σημείωμα για τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ στις 28/11/2018

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σε συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου που έγινε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και σύμφωνα με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
1)  Εγκρίθηκαν οι μετακινήσεις:  Α) Σε μόνιμη συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, που είχε κριθεί υπεράριθμη στο 1ο ΔΣ Καλυθιών και σε αναπληρωτή συνάδελφο  κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων από το 3ο ΔΣ Αφάντου στο 2ο ΔΣ Αφάντου λόγω της επιστροφής συναδέλφισσας από άδεια.  Β) Σε συνάδελφο κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων που επέστρεψε από άδεια στο 1ο ΔΣ Χώρας Καλύμνου  Γ) Μετακίνηση αναπληρώτριας συναδέλφισσας κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων από το ΔΣ Κοσκινού στο 15ο ΔΣ Ρόδου.  Δ) Μετακίνηση αναπληρώτριας συναδέλφισσας κλάδου ΠΕ71-Δασκάλων από το Τ.Ε. του ΔΣ Λίνδου (λόγω αναστολής λειτουργίας) στο ΤΕ του 18ου ΔΣ Ρόδου.
2)  Εγκρίθηκε η μείωση ωραρίου κατά 2 ώρες την εβδομάδα, λόγω τέκνου σε συναδέλφισσα αναπληρώτρια κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων.
3)  Έγινε η αναγνώριση της συνάφειας μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών σε  συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων
4)  Έγιναν δεκτές μετά από εξέταση των απαραίτητων δικαιολογητικών, οι αιτήσεις για άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή σε δύο αναπληρώτριες συναδέλφισσες κλάδου ΠΕ07-Γερμανικών, σε συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ05-Γαλλικών, σε συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ06-Αγγλικών και σε συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων.
5)  Εγκρίθηκε η αμοιβαία μετακίνηση 2 συναδέλφων ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής από το 2ο και 1ο ΔΣ Ιαλυσού στο 1ο ΔΣ Ρόδου και αντίστροφα.
6)  Εγκρίθηκε η ανάκληση τοποθέτησης συναδέλφου κλάδου ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής που έχει αποσπασθεί στο εξωτερικό από το ΔΣ Γενναδίου στο ΔΣ Μασσάρων.
7)  Εγκρίθηκε η τροποποίηση της τοποθέτησης συναδέλφου αναπληρωτή κλάδου ΠΕ79-Μουσικής με μετακίνηση για συμπλήρωση ωραρίου από το ΔΣ Αντιμάχειας στο ΔΣ Κεφάλου (12ώρες + 12 ώρες).
8)  Έγινε πρόταση προς την Περιφερειακή Δ/νση Α΄/βάθμιας και Β΄/βάθμιας Εκπ/σης Νοτίου Αιγαίου για τη διάθεση συναδέλφισσας κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων που επιστρέφει από άδεια ανατροφής στο 2ο ΠΕΚΕΣ Νοτίου Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου