Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Ενημερωτικό σημείωμα για τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ στις 16/11/2018

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, 
Σε συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου που έγινε την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου και σύμφωνα με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
1) Εγκρίθηκαν οι μετακινήσεις, α) 2 αναπληρωτών συναδέλφων ΠΕ86-Πληροφορικής από τις σχολικές μονάδες του Αφάντου (υπηρετούσαν με συμπλήρωση ωραρίου) για ολική διάθεση στο 15ο Δ.Σ. Ρόδου και  στο 2ο Δ.Σ. Καλυθιών αντίστοιχα. β) αναπληρώτριας συναδέλφισσας ΠΕ70-Δασκάλων παράλληλης στήριξης για εξ ολοκλήρου διάθεση στο 1ο Δ.Σ. πόλεως Καλύμνου (υπηρετούσε με συμπλήρωση ωραρίου στο 5ο Δ.Σ. πόλεως Καλύμνου), γ) αναπληρώτριας συναδέλφισσας ΠΕ60-Νηπιαγωγών από το Ν/Γ Λίνδου (αναστολή ολοημέρου) στο 3ο Ν/Γ Ιαλυσού δ) μετακίνηση αναπληρώτριας συναδέλφισσας ΠΕ70-Δασκάλων παράλληλης στήριξης στο 1ο Δ.Σ. Αφάντου (υπηρετούσε στο 2ο Δ.Σ. Αφάντου) με τοποθέτηση στο 2ο Δ.Σ. Αφάντου αναπληρωτή συναδέλφου ΠΕ70-Δασκάλων παράλληλης στήριξης (ειδική κατηγορία) και μετακίνηση αναπληρώτριας συναδέλφισσας ΠΕ70-Δασκάλων παράλληλης στήριξης στο 7ο Δ.Σ. Ρόδου (υπηρετούσε στο 1ο Δ.Σ. Αφάντου) ε) μετακίνηση αναπληρώτριας συναδέλφισσας ΠΕ70-Δασκάλων παράλληλης στήριξης για εξ ολοκλήρου διάθεση στο 21ο Ν/Γ Ρόδου (υπηρετούσε με συμπλήρωση ωραρίου στο 20ο Ν/Γ Ρόδου), στ) αμοιβαία μετακίνηση 2 αναπληρωτών συναδέλφων ΠΕ70-Δασκάλων παράλληλης στήριξης για ολική διάθεση στο 12ο Δ.Σ. Ρόδου και  στο Δ.Σ. Κοσκινού αντίστοιχα, ζ) προσωρινή μετακίνηση μόνιμης συναδέλφισσας ΠΕ70-Δασκάλων από το Δ.Σ. Κοσκινού στο 3ο Δ.Σ. Αφάντου, η) βελτίωση θέσης αναπληρώτριας συναδέλφισσας ΠΕ60-Νηπιαγωγών από το από το 1ο Ν/Γ Σύμης στο Ν/Γ Αστυπάλαιας.
2) Αναβάθμιση ωραρίου σε αναπληρώτρια συναδέλφισσα (ΑΜΩ) ΠΕ05-Γαλλικής από 9 ώρες σε 13 ώρες με συμπλήρωση ωραρίου στο 2ο Δ.Σ. Σύμης.
3) Εγκρίθηκε η μείωση ωραρίου κατά 2 ώρες εβδομάδα λόγω τέκνου σε συναδέλφισσα ΠΕ11-Φυσικλης Αγωγής και σε  αναπληρώτρια συναδέλφισσα ΠΕ06-Αγγλικών λόγω προϋπηρεσίας.
4) Έγινε αναγνώριση προϋπηρεσίας για μισθολογική κατάταξη σε συναδέλφισσα ΠΕ06-Αγγλικών.
5) Έγινε αναγνώριση εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας σε συναδέλφισσα ΠΕ70-Δασκάλων.
6) Έγινε η αναγνώριση της συνάφειας μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών σε συναδέλφισσα και συνάδελφο κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, σε συναδέλφισσα ΠΕ70.50-Δασκάλων ΕΑΕ, σε συνάδελφο ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής και σε αναπληρωτή συνάδελφο ΠΕ86-Πληροφορικής.
7) Έγιναν δεκτές μετά από εξέταση των απαραίτητων δικαιολογητικών, οι αιτήσεις για άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή σε 2 συναδέλφισσες ΠΕ70-Δασκάλων,  σε 2 συναδέλφισσες ΠΕ60-Νηπιαγωγών και σε συναδέλφισσα ΠΕ60- Νηπιαγωγών (χωρίς αμοιβή), σε συναδέλφισσα ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής και σε συνάδελφο ΠΕ06-Αγγλικών.

8) Έγινε περικοπή αποδοχών σε συναδέλφισσα ΠΕ05-Γαλλικής λόγω μακράς και συνεχιζόμενης αδικαιολόγητης απουσίας από την εργασία της (μετά από αναφορά της διεύθυνσης της σχολικής μονάδας που υπηρετεί).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου