Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Ευχαριστήρια επιστολή

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Με την εμπιστοσύνης σας προς το πρόσωπό μου, στις εκλογές των αιρετών, που με αναδείξατε για μια ακόμη φορά αιρετό εκπρόσωπό σας στα υπηρεσιακά συμβούλια του ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου και ΑΠΥΣΠΕ Νοτίου Αιγαίου, αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας ευχαριστήσω για την μεγάλη τιμή με την οποία με περιβάλλετε, αλλά και τη μέγιστη εμπιστοσύνη που επιδεικνύετε.
Να απευθυνθώ σ' όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και Κυκλάδων  προκειμένου να εκφράσω:
Τις βαθύτερες ευχαριστίες σ' όσους τιμήσατε εμένα και όλους τους συνυποψήφιους μου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. (ΔΗ.ΣΥ.) διατηρώντας αναλλοίωτη τη διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης.
Η εμπιστοσύνη σας με τιμά ιδιαίτερα αλλά ταυτόχρονα με γεμίζει ευθύνες.
Με ήθος, εντιμότητα, ειλικρίνεια και σεβασμό προς κάθε συνάδελφο, δεσμεύομαι ότι ως αιρετός εκπρόσωπός σας για τη διετία 2017-2018, θα συνεχίσω να σέβομαι πάντα τα πιστεύω του κάθε συναδέλφου εκπαιδευτικού, να διεκδικώ υπεύθυνα, με τεκμηριωμένο λόγο χωρίς λαϊκισμούς και να αποδεικνύω με τη στάση μου ότι τα συμφέροντα των εκπαιδευτικών είναι πάνω από τα συμφέροντα των σκοπιμοτήτων.
Θέλω  να  σας  διαβεβαιώσω  ότι θα είμαι κοντά σας για την προάσπιση  των  δικαιωμάτων  και  για  τη  στήριξη  κάθε  δίκαιου  και  νόμιμου  αιτήματός  σας.
Με  αποφασιστικότητα, συνέπεια  και  αίσθημα ευθύνης  θα  αγωνιστώ για την ισονομία και την ίση μεταχείριση όλων, χωρίς διακρίσεις.
Να λειτουργώ με τις ίδιες αξίες και αρχές και πάντα με γνώμονα το συμφέρον  και το σεβασμό της αξιοπρέπειας του κάθε συναδέλφου, με ανθρώπινη προσέγγιση δίπλα σε κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα.
                                                                                                
                                                                              Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
                                                                                          Κώστας Μουτσάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου