Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Ενημερωτικό σημείωμα για τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ στις 29/3/2016

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σε συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου την Τρίτη 29-3-2016 και σύμφωνα με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
1) Μετά από πρόταση του διευθυντή εκπαίδευσης και απόφαση του ΠΥΣΠΕ, έγινε εισήγηση προς το ΑΠΥΣΠΕ Νοτίου Αιγαίου για τον ορισμό του αναπληρωτή διευθυντή εκπαίδευσης Π.Ε. Δωδεκανήσου. Στη θέση του αναπληρωτή διευθυντή εκπαίδευσης προτάθηκε ο διευθυντής του 18ου Δ.Σ. Ρόδου συνάδελφος Κωσταράς Νίκος.
2) Μετά από εξέταση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, δόθηκαν οι εγκρίσεις για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή σε 3 συναδέλφους ΠΕ70, σε συναδέλφισσα ΠΕ60, σε συναδέλφισσα ΠΕ16 και σε συναδέλφισσα ΠΕ32 που ζητά άδεια χωρίς αμοιβή.
3) Αναγνωρίστηκε η προϋπηρεσία σε συναδέλφισσα ΠΕ60.
4) Προσωρινή τοποθέτηση αναπληρώτριας συναδέλφισσας ΠΕ70 στο 2ο ΔΣ Ρόδου μετά από βελτίωση θέσης από το Δ.Σ. Πυλίου Κω.
5) Έγινε ο ορισμός προϊσταμένης στο Ν/Γ Όθους Καρπάθου που επαναλειτουργεί μετά την τοποθέτηση συναδέλφισσας ΠΕ60 που επέστρεψε από άδεια ανατροφής.
6) Ομόφωνα έγινε δεκτό από το συμβούλιο το αίτημα των αιρετών (που θέταμε από τον Δεκέμβρη του 2015) για την αναδρομική καταβολή του επιδόματος θέσης των προϊσταμένων των 2/θ και 3/θ σχολικών μονάδων, που δεν εμπίπτουν στη ρύθμιση για παράταση θητείας. Το επίδομα θα δοθεί στους συναδέλφους αναδρομικά από την ημερομηνία ανάληψης της υπηρεσίας τους έως και την ημερομηνία που άρχισε να τους καταβάλλεται (10/12/2015 ημερομηνία συνεδρίασης του διευρυμένου ΠΥΣΠΕ).




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου