Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Ενημερωτικό για τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ-Ορισμός Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων και ολιγοθέσεων Δημ. Σχολείων

Σε συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου που έγινε την  Δευτέρα 10 Νοεμβρίου και σύμφωνα με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
1) Δόθηκαν οι εγκρίσεις για άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου σε 2 εκπαιδευτικούς ΠΕ11, σε 4 εκπαιδευτικούς ΠΕ19-20, σε 2 εκπαιδευτικούς ΠΕ60, σε 1 εκπαιδευτικό ΠΕ70 και μια εισήγηση για 1 εκπαιδευτικό ΠΕ70.
2) Διάθεση εκπαιδευτικών ειδικοτήτων από τα πειραματικά σχολεία Ρόδου για συμπλήρωση ωρών σε όμορες σχολικές μονάδες. Διάθεση σε εκπαιδευτικό ΠΕ05 για 6 ώρες στο 8ο Δ.Σ. Ρόδου και 2 ώρες στο 7ο Δ.Σ. Ρόδου και διάθεση σε εκπαιδευτικό ΠΕ07 για 4 ώρες στο 12ο Δ.Σ. Ρόδου και 4 ώρες στο 8ο Δ.Σ. Ρόδου.
3) Εγκρίθηκε το αίτημα του 1ου Ειδικού Δ.Σ. Ρόδου για τροποποίηση του ημερήσιου ωραρίου έναρξης και λήξης των μαθημάτων για ειδικούς λόγους.
4) Έγιναν οι αναγνωρίσεις της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών.
5) Εξετάστηκαν οι αιτήσεις βελτίωσης θέσης αναπληρωτών και έγιναν 2 βελτιώσεις, σε εκπαιδευτικό ΠΕ70 (παράλληλης στήριξης) και σε εκπαιδευτικό ΠΕ19-20 σε λειτουργικά κενά.
6) Έγινε ο ορισμός προϊσταμένων στα ολιγοθέσια Δημοτικά Σχολεία και στα Νηπιαγωγεία.
Σε όλες τις Σχολικές Μονάδες είτε συνεχίστηκε η θητεία των συναδέλφων που έχουν οργανική θέση στη σχολική μονάδα και υπηρετούσαν ως προϊστάμενοι, είτε υπήρχε μία αίτηση ενδιαφέροντος, εκτός από το 1οΝηπιαγωγείο Αντιμάχειας, όπου ενδιαφέρον για τη θέση της προϊσταμένης έδειξαν δύο συναδέλφισσες και εφαρμόστηκαν όσα προβλέπονται από τα άρθρα του Ν.3848.
Τα ονόματα των συναδέλφων που ορίστηκαν προϊστάμενοι/ες σε ολιγοθέσια Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου