Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Ενημερωτικό σημείωμα για τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ στις 13-9-2024

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

σας εύχομαι καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία.

Στη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου που έγινε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

1)  Εγκρίθηκαν οι μετακινήσεις αναπληρωτών και μονίμων εκπαιδευτικών των κλάδων ΠΕ70-Δασκάλων, ΠΕ60-Νηπιαγωγών, ΠΕ06-Αγγλικών, ΠΕ08-Καλλιτεχνικών, ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής και ΠΕ86-Πληροφορικής, για τις ανάγκες της υπηρεσίας και για την κάλυψη ολιγοήμερων κενών (μέχρι την πρόσληψη της β΄ φάσης αναπληρωτών) σε Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Π.Ε. Δωδεκανήσου.

2)  Εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις των τοποθετήσεων σε συναδέλφισσες/ους για την κάλυψη των αδιάθετων ωρών τους, με τη μερική διάθεσή τους σε άλλες σχολικές μονάδες για την κάλυψη των ωρών τους. Επίσης εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις των τοποθετήσεων που έγιναν σε συναδέλφισσες/ους λόγω των αλλαγών που έγιναν στις ώρες των ομάδων των σχολείων.

3)  Εξετάστηκαν και έγιναν δεκτές οι αιτήσεις για βελτίωση θέσης, μόνο για σοβαρούς λόγους υγείας και μετά από την εξέταση των απαραίτητων δικαιολογητικών και ιατρικών βεβαιώσεων, σε αναπληρώτριες συναδέλφισσες και συναδέλφους.

Οι βελτιώσεις θα πραγματοποιηθούν κατά την πρόσληψη των αναπληρωτών της β΄ φάσης και αφού πρώτα καλυφτούν οι θέσεις τους με την ανάληψη υπηρεσίας από τους αναπληρωτές της β΄ φάσης.

4)  Έγιναν δεκτές μετά από εξέταση των απαραίτητων δικαιολογητικών οι αιτήσεις για άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή σε 2 συναδέλφισσες ΠΕ70-Δασκάλων, σε 2 συναδέλφισσες ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής, σε 2 συναδέλφισσες ΠΕ79-Μουσικής, σε συναδέλφισσα ΠΕ06-Αγγλικών και σε συναδέλφισσα ΠΕ86-Πληροφορικής. Απορρίφτηκαν οι αιτήσεις σε 2 συναδέλφισσες ΠΕ70-Δασκάλων και σε 2 συναδέλφισσες ΠΕ06-Αγγλικών γιατί δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις.

5)  Εγκρίθηκε η ολική διάθεση σε 3 συναδέλφους/συναδέλφισσες κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων και η μερική διάθεση συναδέλφου ΠΕ70-Δασκάλων στη Δ/νση Α΄/θμιας Εκπ/σης Δωδεκανήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου