Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Ενημερωτικό σημείωμα για τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Δωδ/σου στις 17 Μαΐου 2024

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Στη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου που έγινε την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 και σύμφωνα με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

1)  Εγκρίθηκαν οι μετακινήσεις τριών αναπληρωτών κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, μίας αναπληρώτριας ΠΕ60-Νηπιαγωγών και ενός μόνιμου εκπ/κού κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων για την κάλυψη ολιγοήμερων κενών και κενών μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους, σε Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Π.Ε. Δωδεκανήσου.

2)  Έγιναν οι τοποθετήσεις μόνιμης συναδέλφισσας ΠΕ06-Αγγλικών στο 18ο Δ.Σ. Ρόδου και νεοδιόριστης συναδέλφισσας ΠΕ70-Δασκάλων στο 12ο Δ.Σ. Ρόδου που επέστρεψαν από άδειες.

3)  Έγιναν δεκτές μετά από εξέταση των απαραίτητων δικαιολογητικών οι αιτήσεις για άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή σε 2 συναδέλφους ΠΕ70-Δασκάλων, σε συναδέλφισσα ΠΕ70-Δασκάλων, σε συναδέλφισσα ΠΕ60-Νηπιαγωγών. Απορρίφτηκε η αίτηση συναδέλφισσας ΠΕ86-Πληροφορικής γιατί δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις.

4)  Έγινε η αναγνώριση της συνάφειας των μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών σε 3 μόνιμους συναδέλφισσες/ους (συναδέλφισσα ΠΕ70-Δασκάλων, συναδέλφισσα ΠΕ71-Δασκάλων, συνάδελφο ΠΕ06-Αγγλικών) και σε 8 αναπληρώτριες συναδέλφισσες (3 συναδέλφισσες ΠΕ60 ΕΑΕ-Νηπιαγωγών, συναδέλφισσα ΠΕ60-Νηπιαγωγών, συναδέλφισσα ΠΕ70.50-Δασκάλων, συναδέλφισσα ΠΕ71 Δασκάλων, συναδέλφισσα ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής, συναδέλφισσα ΠΕ86-Πληροφορικής).

5)  Έγινε ο χαρακτηρισμός των οργανικά υπεράριθμων σε τρεις εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών στην Γ περιοχή της Δ.Π.Ε. Δωδεκανήσου και κλήθηκαν κατά προτεραιότητα να κάνουν δήλωση προτίμησης στα οργανικά κενά των Νηπιαγωγείων της Γ περιοχής Π.Ε. Δωδεκανήσου.

Τη Δευτέρα 20-5-2024 και ώρα 10:30 π.μ. θα συνεδριάσει το ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Α.  Προσδιορισμός και επικύρωση των οργανικών κενών για τη διαδικασία των μεταθέσεων

(βάση των οποίων οι εκπαιδευτικοί Γενικής και Ειδικής Αγωγής που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ από διορισμό, μετάθεση, ή έχουν υποβάλει αίτηση για βελτίωση θέσης εντός του ΠΥΣΠΕ, θα υποβάλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων).

Β.  Τοποθετήσεις οργανικά υπεράριθμων

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου