Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Ενημερωτικό σημείωμα για τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Δωδ/σου στις 15 Ιανουαρίου 2024

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Στη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου που έγινε τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 και σύμφωνα με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

1)  Εγκρίθηκαν οι μετακινήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών των κλάδων ΠΕ70-Δασκάλων, ΠΕ60-Νηπιαγωγών, ΠΕ08-Καλλιτεχνικών και ΔΕ01-ΕΒΠ για τις ανάγκες της υπηρεσίας και για την κάλυψη ολιγοήμερων κενών σε Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Π.Ε. Δωδεκανήσου.

2)  Εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις των τοποθετήσεων σε αναπληρώτριες συναδέλφισσες ειδικοτήτων των κλάδων ΠΕ06-Αγγλικής, ΠΕ86-Πληροφορικής για την κάλυψη αδιάθετων ωρών, με τη μερική διάθεσή τους σε άλλες σχολικές μονάδες για την κάλυψη των ωρών τους.

3)  Εγκρίθηκε η προσωρινή τοποθέτηση μόνιμης συναδέλφισσας ΠΕ11-Γυμναστών λόγω ανάκλησης της μετάταξής της.

4)  Έγιναν οι τοποθετήσεις σε συναδέλφισσες και σε συνάδελφο που επέστρεψαν από άδειες. Αναπληρώτρια συναδέλφισσα ΠΕ06-Αγγλικής τοποθετήθηκε στο Δ.Σ. Παραδεισίου & στο 1ο Πειραματικό Δ.Σ. Ρόδου, αναπληρώτρια συναδέλφισσα ΠΕ60-Νηπιαγωγών στο Ν/Γ Παραδεισίου, μόνιμος συναδέλφος ΠΕ70-Δασκάλου στο 1ο ΔΣ Καλυθιών και μόνιμη συναδέλφισσα ΠΕ70-Δασκάλων στο 5ο Δ.Σ. Καλύμνου.

5)   Έγιναν δεκτές μετά από εξέταση των απαραίτητων δικαιολογητικών οι αιτήσεις για άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή σε συναδέλφισσα ΠΕ70-Δασκάλων, σε συνάδελφο ΠΕ70-Δασκάλων και σε 1 συναδέλφισσα ΠΕ06-Αγγλικής

6)    Εγκρίθηκε η μείωση ωραρίου κατά 2 ώρες την εβδομάδα (λόγω τέκνου κάτω των δύο ετών) σε αναπληρώτρια συναδέλφισσα ΠΕ70-Δασκάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου