Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Ενημερωτικό σημείωμα για τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου στις 30-3-2023

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Στη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023, σύμφωνα με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

1)    Έγιναν δεκτές μετά από εξέταση των απαραίτητων δικαιολογητικών, οι αιτήσεις για άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή σε 3 συναδέλφους κλάδου ΠΕ86-Πληροφορικής, σε 2 συναδέλφισσες κλάδου ΠΕ06-Αγγλικών, σε συνάδελφο κλάδου ΠΕ11-Γυμναστών, σε συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών, σε συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ70.50-Δασκάλων και σε συνάδελφο κλαδου ΠΕ70-Δασκάλων.

2)    Έγινε η αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών σε 9 συναδέλφισσες/ους κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, σε 5 συναδέλφισσες κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών, σε συνάδελφο κλάδου ΠΕ86-Πληροφορικής, σε συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ07-Γερμανικών και σε συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων ΕΑΕ.

3)   Εγκρίθηκαν οι τοποθετήσεις και οι μετακινήσεις μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, που επέστρεψαν από άδεια ή μετακινήθηκαν για ανάγκες της υπηρεσίας, σε Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία Γενικής και ΣΜΕΑΕ, της Δ/νσης Π.Ε. Δωδεκανήσου.

4)    Εγκρίθηκε η μείωση διδακτικού ωραρίου κατά 2 ώρες εβδομαδιαίως λόγω τέκνου, σε συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ86-Πληροφορικής.

5)    Ορίστηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.1566/86 μετά από αίτησή της και με      την ομόφωνη απόφαση του συλλόγου διδασκόντων, υποδιευθύντρια στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου η συναδέλφισσα δασκάλα Βλάχου Δήμητρα.

6)    Ορίστηκε ως προσωρινή προϊσταμένη στο 6ο Νηπιαγωγείο Καλύμνου η συναδέλφισσα Αντωνά Παρασκευή-Ειρήνη.

7)    Έγινε δεκτό το αίτημα παραίτησης του συναδέλφου Θαλασσινού Ιωάννη από τη θέση του υποδιευθυντή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κω.

Είμαι στη διάθεσή σας, για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου