Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Ανάληψη υπηρεσίας εκπ/κών της Δ.Π.Ε. Δωδεκανήσου με τη λήξη του διδακτικού έτους 2019-2020

Δείτε την ανακοίνωση για όλες τις περιπτώσεις ανάληψης υπηρεσίας ΕΔΩ
1. Οι εκπαιδευτικοί που κατά το σχολικό έτος 2019-2020 υπηρετούν στο σχολείο που έχουν οργανική, δεν απαιτείται να αναλάβουν υπηρεσία στις 30-6-2020 ημέρα Τρίτη.
2. Οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί σε σχολική μονάδα εντός του ίδιου νησιού και της ίδιας περιοχής μετάθεσης που κατέχουν οργανική θέση, θα αναλάβουν υπηρεσία στο σχολείο της οργανικής τους θέσης την Τρίτη στις 30-6-2020.
3. Οι εκπαιδευτικοί που κατέχουν οργανική θέση σε σχολική μονάδα της ΔΠΕ Δωδ/σου και υπηρετούν με απόσπασης είτε σε άλλο ΠΥΣΠΕ είτε σε άλλο νησί της ίδιας ή άλλης περιοχής μετάθεσης της ΔΠΕ Δωδ/σου, για λόγους διευκόλυνσης, μπορούν να αναλάβουν υπηρεσία στο σχολείο οργανικής θέσης  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
4. Οι εκπαιδευτικοί που μετατέθηκαν εντός περιοχής μετάθεσης της ΔΠΕ Δωδ/σου (βελτίωση θέσης ή οριστική τοποθέτηση) θα αναλάβουν υπηρεσία στη νέα οργανική τους θέση την Τρίτη στις 30-6-2020 είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
5. Οι εκπαιδευτικοί που κατέχουν οργανική θέση σε σχολική μονάδα της ΔΠΕ Δωδ/σου και βρίσκονται σε άδεια (αναρρωτική, επαπειλούμενη, κύησης, λοχείας, ανατροφής παιδιού κλπ) που λήγει μετά τις 30-6-2020 και πριν την 1η Σεπτεμβρίου 2020, οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία με τη λήξη της άδειας τους στη ΔΠΕ Δωδ/σου είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο mail@dipe.dod.sch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου