Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Ρόδου: Έκτακτη Γενική Συνέλευση Τετάρτη 9/1/2019 – Απεργιακή κινητοποίηση Παρασκευή 11/1/2019»


Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Ρόδου καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στην 24ωρη απεργία την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, καθώς και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11.30 το πρωί στη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου.
Απαιτούμε:
Την άμεση απόσυρση του σχεδίου συστήματος διορισμών που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, με το οποίο ουσιαστικά απαξιώνει την προϋπηρεσία και το πτυχίο και οδηγεί σε ένα αέναο κυνήγι τίτλων και προσόντων με όρους ανισότητας.
Το σύστημα που ανακοινώθηκε και τέθηκε σε «διαβούλευση» δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα εμπόριο ελπίδας προς τους χιλιάδες αδιόριστους εκπαιδευτικούς και  περιφρόνηση των αναπληρωτών που καλύπτουν πάγιες ανάγκες της εκπαίδευσης.
Συνεχίζουμε και κορυφώνουμε, αποφασιστικά και διεκδικητικά, τον αγώνα για την πραγματοποίηση των χιλιάδων διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών που έχει ανάγκη η δημόσια εκπαίδευση, με βάση τις θέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος.
Παράλληλα καλούμε τους συναδέλφους σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τον καλύτερο συντονισμό του αγώνα, την   Τετάρτη  9    Ιανουαρίου    2019  και ώρα 18:30 στο 13ο ΔΣ Ρόδου.
Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς μόνιμους και αναπληρωτές, να συμμετέχουν μαζικά στη Γενική Συνέλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου