Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Ενημερωτικό σημείωμα για τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ στις 14/9/2018

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
σας εύχομαι καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη και κουράγιο.

Σε συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου που έγινε την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
1) Έγιναν δεκτές μετά από εξέταση των απαραίτητων δικαιολογητικών, οι αιτήσεις για άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή σε συναδέλφισσα  ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής, σε 2 συνάδελφισσες ΠΕ79-Μουσικής και σε αναπληρωτή συνάδελφο ΠΕ86-Πληροφορικής.
2) Έγινε προσωρινή τοποθέτηση νεοδιόριστης συναδέλφισσας ΠΕ06-Αγγλικών που είχε ζητήσει παράταση ορκωμοσίας, στο 2ο ΔΣ Ρόδου.
3) Έγινε προσωρινή τοποθέτηση μόνιμων συναδέλφων των κλάδων ΠΕ05-Γαλλικών και ΠΕ07-Γερμανικών.
4) Εγκρίθηκε η προσωρινή τοποθέτηση των 2 μεταταγμένων συναδέλφων από τη Β΄/βάθμια Εκπ/ση, των κλάδων ΠΕ06-Αγγλικών και ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής στο 5ο ΔΣ Ρόδου και στο 12ο ΔΣ Ρόδου αντίστοιχα.
5) Εγκρίθηκε η αμοιβαία μετακίνηση 2 αναπληρωτριών ΠΕ70-Δασκάλων από το ΔΣ Αρκάσας στη Μεγίστη και αντίστροφα, η προσωρινή μετακίνηση συναδέλφισσας αναπληρώτριας ΠΕ70-Δασκάλων στο 17ο  ΔΣ Ρόδου από το ΔΣ Απολλώνων, και η μετακίνηση συναδέλφισσας κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών παράλληλης στήριξης από το Ν/Γ Σορωνής στο 1ο Ν/Γ Κοσκινού για το λόγο ότι έκαναν μετεγγραφή από το Ν/Γ Σορωνής στο 1ο Ν/Γ Κοσκινού οι μαθητές που είχαν έγκριση για παράλληλη και την μεταφορά της πίστωσης για παράλληλη την ακολουθεί και ο εκπαιδευτικός.
6)  Έγιναν διαθέσεις ωρών των εκπαιδευτικών της Α/βάθμιας Εκπ/σης των κλάδων ΠΕ06-Αγγλικών, ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής και ΠΕ79-Μουσικής για την συμπλήρωση ωραρίου.
7) Εγκρίθηκε η αναγνώριση της προϋπηρεσίας σε συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων για την μισθολογική εξέλιξη.
8) Εγκρίθηκε η μείωση ωραρίου κατά 2 ώρες εβδομάδα σε 2 συναδέλφισσες αναπληρώτριες των κλάδων ΠΕ70-Δασκάλων και ΠΕ60.50-Ννηπιαγωγών λόγω τέκνων.
9) Έγινε η αναγνώριση της συνάφειας μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών σε 5 συναδέλφους κλάδου ΠΕ70-δασκάλων και σε συναδέλφισσα ΠΕ60-Νηπιαγωγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου