Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Ενημερωτικό σημείωμα για τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ στις 11/1/2017

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Σας εύχομαι να έχετε μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία.
 
Σε συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου την Τετάρτη 11-1-2017 και σύμφωνα με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
1) Προσωρινή τοποθέτηση για τέσσερις συναδέλφισσες του κλάδου ΠΕ06-Αγγλικών που διορίστηκαν μετά από αναδρομικό διορισμό, στο ΔΣ Μασσάρων Ρόδου, ΔΣ Ζηπαρίου Κω, ΔΣ Λακκίου Λέρου, και ΔΣ Λειψών.
2)  Προσωρινή τοποθέτηση για τέσσερις νεοδιόριστες συναδέλφισσες από το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του 2008, μία του κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών, μία του κλάδου ΠΕ05-Γαλλικών και δύο του κλάδου ΠΕ06-Αγγλικών. Η συναδέλφισσα νηπιαγωγός παραμένει στο ΝΓ Χώρας Πάτμου (είχε προσληφθεί ως αναπληρώτρια), η μια συναδέλφισσα των αγγλικών μένει στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ, η δεύτερη παίρνει άδεια τοκετού και η συναδέλφισσα των γαλλικών παραμένει στο γυμνάσιο Κρεμαστής (είχε προσληφθεί ως αναπληρώτρια).
3)  Έγινε η αναγνώριση της συνάφειας μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών σε συναδέλφισσα ΠΕ70
4) Μετά από εξέταση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, δόθηκαν οι εγκρίσεις για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή σε συναδέλφισσα ΠΕ05-γαλλικών και σε συναδέλφισσα ΠΕ07-γερμανικών.
5) Έγινε θετική εισήγηση στο αίτημα συναδέλφισσας ΠΕ70 για παραίτηση για λόγους υγείας.
Στη Διεύθυνση Π.Ε. Δωδεκανήσου έχουν προκύψει 11 κενά ΠΕ70-δασκάλων στα νησιά της Ρόδου, Κω, Λέρου και Αστυπάλαιας και 2 κενά ΠΕ60-νηπιαγωγών στο νησί της Καλύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου