Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης 2015-2016 στη Γενική Αγωγή, σε ΣΜΕΑΕ-ΚΕΔΔΥ-ΕΕΕΚ και σε διαπολιτισμικά σχολεία.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έτους 2015-2016.
Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκ/σης Δωδεκανήσου πήραν μετάθεση για άλλα ΠΥΣΠΕ ΠΕ70-Δάσκαλοι, δεκατέσσερις (14) συνάδελφοι/ισσες,
ΠΕ60-Νηπιαγωγοί, τέσσερις (4) συναδέλφισσες και
ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής, ένας (1) συνάδελφος .
Ήρθαν με μετάθεση από άλλα ΠΥΣΠΕ στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου:
ΠΕ70-Δάσκαλοι πέντε (5) συνάδελφοι/ισσες
ΠΕ60-Νηπιαγωγοί μία (1) συναδέλφισσα και
ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας μία (1) συναδέλφισσα
Στην Ειδική Αγωγή πήρε μετάθεση στο ΚΕΔΔΥ Ρόδου μία (1) συναδέλφισσα ΠΕ70-Δασκάλων και από το ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου πήρε μετάθεση σε ΚΕΔΔΥ άλλου ΠΥΣΠΕ μία (1) συναδέλφισσα ΠΕ70
Εύχομαι στους μετατιθέμενους από και προς Δωδεκάνησα συναδέλφους και συναδέλφισσες καλή τοποθέτηση
Για να δείτε τις μεταθέσεις των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Αγωγή πατήστε ΕΔΩ
Σε ΣΜΕΑΕ-ΚΕΔΔΥ-ΕΕΕΚ πατήστε ΕΔΩ
Σε διαπολιτισμικά σχολεία πατήστε ΕΔΩ
Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν για τις μεταθέσεις Γενικής Εκπαίδευσης από περιοχή σε περιοχή ανήλθαν σε 4.056. Από τις παραπάνω αιτήσεις ικανοποιήθηκαν 356 (ποσοστό 8,78 %).
Για μεταθέσεις σε ΣΜΕΑΕ, ΚΕΔΔΥ και ΕΕΕΕΚ οι αιτήσεις ανήλθαν σε 149 και ικανοποιήθηκαν 90 (ποσοστό 60,40 %) Οι μετατιθέμενοι οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία υπάγεται η περιοχή μετάθεσής τους προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά σε σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου