Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Ενημερωτικό σημείωμα για τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ στις 23 Νοεμβρίου 2023

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σε συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου που έγινε την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και σύμφωνα με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
1) Εγκρίθηκαν οι τοποθετήσεις και οι μετακινήσεις μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών, που επέστρεψαν από άδεια ή μετακινήθηκαν για τις ανάγκες της υπηρεσίας, για την κάλυψη ολιγοήμερων κενών σε Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Π.Ε. Δωδεκανήσου.
Εγκρίθηκε η μετακίνηση συναδέλφου ΠΕ70-Δασκάλων από το Δ.Σ. Τελένδου στο 3 ο Δ.Σ. Καλύμνου, λόγω της αναστολής λειτουργίας του Δ.Σ. Τελένδου (δεν υπάρχουν μαθητές) και αναπληρώτριας συναδέλφισσας ΠΕ70-Δασκάλων από το 2 ο Δ.Σ. Αρχαγγέλου στο Δ.Σ. Αρχίπολης λόγω επιστροφής από άδεια μονίμου στην οργανική της θέση.
2) Εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις των τοποθετήσεων σε συναδέλφισσες/ους για την κάλυψη των αδιάθετων ωρών τους, με τη μερική διάθεσή τους σε άλλες σχολικές μονάδες για την κάλυψη των ωρών τους. Επίσης εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις των τοποθετήσεων που έγιναν σε συναδέλφισσες/ους λόγω των αλλαγών που έγιναν στις ώρες των ομάδων των σχολείων.
3) Τοποθετήθηκαν στην οργανική τους θέση συναδέλφισσα Δασκάλα και νηπιαγωγός που επέστεψαν από άδειες.
4) Έγιναν δεκτή η αίτηση βελτίωσης θέσης, μετά από την εξέταση των απαραίτητων
δικαιολογητικών, σε αναπληρώτρια συναδέλφισσα ΠΕ60-Νηπιαγωγών από το Ν/Γ Μεγίστης σε Ν/Γ της Καρπάθου. Η βελτίωση θα γίνουν αφού πρώτα καλυφτεί η θέση, με την ανάληψη υπηρεσίας από αναπληρώτρια από τις προσλήψεις της δ φάσης που αναμένονται.
5) Έγιναν δεκτές μετά από εξέταση των απαραίτητων δικαιολογητικών οι αιτήσεις για άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή σε 4 συναδέλφισσες ΠΕ60-Νηπιαγωγών, σε 3 συναδέλφισσες ΠΕ70-Δασκάλων, σε 2 συναδέλφισσες και σε 1 συνάδελφο ΠΕ06-Αγγλικής, σε συνάδελφο ΠΕ08-Καλλιτεχνικών, σε 4 συναδέλφους ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής, σε συνάδελφο ΠΕ79-Μουσικής και σε συνάδελφο ΠΕ86-Πληροφορικής.
6) Εγκρίθηκε η μείωση ωραρίου κατά 2 ώρες την εβδομάδα (λόγω τέκνου κάτω των δύο ετών) σε συναδέλφισσα ΠΕ60-Νηπιαγωγών.
7) Εγκρίθηκε η μείωση διδακτικού ωραρίου σε συναδέλφισσα και σε συνάδελφο κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων για συνδικαλιστικούς λόγους (Πρόεδρος και Γραμματέας Συλλόγου).
8) Έγινε η αναγνώριση της συνάφειας μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών σε συνάδελφο ΠΕ70-Δασκάλων και σε συναδέλφισσα ΠΕ60-Νηπιαγωγών. Επίσης έγινε και η αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών σε δύο συναδέλφους/ισσες που υπηρετούν σε ιδιωτικά Δημοτικά της Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου