Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Ενημερωτικό σημείωμα για τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ στις 27 Οκτωβρίου 2023

Σε συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου που έγινε την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου και σύμφωνα με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

1)  Εγκρίθηκαν οι μετακινήσεις για τις ανάγκες της υπηρεσίας, μιας μόνιμης και δύο αναπληρωτών συναδελφισσών ΠΕ60-Νηπιαγωγών (για την κάλυψη ολιγοήμερων κενών σε Νηπιαγωγεία), αναπληρωτή συναδέλφου ΠΕ86-Πληροφορικής από το 1ο Ειδικό ΔΣ Ρόδου στο 2ο Ειδικό ΔΣ Ρόδου και αναπληρωτή (ΕΕΠ) ΠΕ21-Λογοθεραπευτών από το Ειδικό ΔΣ Κω στο Ειδικό Ν/Γ Κω για κάλυψη των κενών.

2)  Εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις των τοποθετήσεων σε συναδέλφισσες/ους για την κάλυψη των αδιάθετων ωρών με τη διάθεσή τους σε άλλες σχολικές μονάδες για την κάλυψη των ωρών τους.

3)  Αποφασίστηκε η τοποθέτηση στο ΔΣ Μασσάρων (16ω) και ΔΣ Μαλώνας (8ω) νεοδιόριστου  συναδέλφου κλάδου ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής που επέστεψε από άδεια.

4)  Εγκρίθηκε μετά από πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος η παροχή κατ’ οίκον διδασκαλίας με υπερωριακή απασχόληση σε μόνιμο συνάδελφο ΠΕ70-Δασκάλων.

5)  Έγιναν δεκτές οι αιτήσεις για βελτίωση θέσης, μετά από την εξέταση των απαραίτητων δικαιολογητικών για λόγους υγείας, σε αναπληρώτριες συναδέλφισσες, ΠΕ86-Πληροφορικής από το 1ο  & 2ο  ΔΣ Ρόδου στην ομάδα των σχολείων ΔΣ Λάρδου (12ω) - ΔΣ Λίνδου (6ω) - ΔΣ Μασσάρων (6ω), ΠΕ60-Νηπιαγωγών από το Ν/Γ Μαλώνας στο 18ο Ν/Γ Ρόδου, ΠΕ60-Νηπιαγωγών από το 2ο Ν/Γ Αρχαγγέλου στο 10ο Ν/Γ Ρόδου και σε συναδέλφισσα ΠΕ70-Δασκάλων από το ΔΣ Μεγίστης στο ΔΣ Ξηροκάμπου Λέρου.

Οι βελτιώσεις θα γίνουν αφού πρώτα καλυφτούν οι θέσεις με την ανάληψη υπηρεσίας από τους αναπληρωτές της γ φάσης.

6)  Έγιναν δεκτές μετά από εξέταση των απαραίτητων δικαιολογητικών οι αιτήσεις για άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή σε συναδέλφισσες/συναδέλφους, 8 ΠΕ60-Νηπιαγωγών, 5  ΠΕ70-Δασκάλων, 3 ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής, 3 ΠΕ06-Αγγλικών, 2 ΠΕ79&ΠΕ16-Μουσικής, ΠΕ05-Γαλλικών, ΠΕ08-Καλλιτεχνικών, ΠΕ86-Πληροφορικής, ΠΕ91-Θεατρικής Αγωγής, ΠΕ25- Σχολικών Νοσηλευτών και σε Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό.

7)  Εγκρίθηκε η μείωση ωραρίου κατά 2 ώρες την εβδομάδα (λόγω τέκνου κάτω των δύο ετών) σε συναδέλφισσα ΠΕ86-Πληροφορικής

8)  Έγινε η αναγνώριση εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας σε συναδέλφισσες που υπηρετούν σε ιδιωτικά σχολεία και νηπιαγωγεία της Ρόδου, για την μισθολογική τους κατάταξη.

9)  Έγινε η αναγνώριση της συνάφειας μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών σε 221 νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς και σε αναπληρωτές συναδέλφισσες/ους, ΠΕ70-Δασκάλων, ΠΕ71Δασκάλων ΕΑΕ, ΠΕ08-Καλλιτεχνικών και η αναγνώριση συνάφειας διδακτορικού σε ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής.

10)  Έγινε μετά από πρόταση η κατάταξη σχολικών μονάδων σε κατηγορίες περιοχής και μοριοδότησης. Συγκεκριμένα το Ν/Γ Ψερίμου (περιοχή Γ) στην κατηγορία μοριοδότησης ΙΓ και το 2ο Ειδικό ΔΣ Ρόδου (περιοχή Α) στην κατηγορία μοριοδότησης ΣΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου