Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή Υποδιευθυντών σχολικών μονάδων


 Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί που έχουν τις προϋποθέσεις και τα νόμιμα προσόντα να υποβάλουν σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Οι Υποδιευθυντές σχολικών Μονάδων επιλέγονται και τοποθετούνται για τετραετή θητεία, η οποία ξεκινά με την τοποθέτησή τους και λήγει την 31η Ιουλίου του τέταρτου έτους που ακολουθεί την επιλογή.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες υποβάλλουν τις αιτήσεις υποψηφιότητας για την επιλογή τους ως Υποδιευθυντές σχολικών Μονάδων, συνοδευόμενες από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αποκλειστικά και μόνον έντυπα στη Διεύθυνση Π.Ε. Δωδεκανήσου (αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή) από 22/9/2023 έως και 02/10/2023 και ώρα 15:00 μ.μ.

Επιπλέον – και μόνο για όσες/ους στείλουν την αίτηση μαζί με τα δικαιολογητικά με συστημένη επιστολή - σκανάρουν και αποστέλλουν μόνο την υπογεγραμμένη αίτηση υποψηφιότητας (όχι τα δικαιολογητικά) με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: mail@dipe.dod.sch.gr, ώστε να ενημερωθεί η υπηρεσία έγκαιρα και ορθά για τις/τους υποψήφιες/ους, οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν ταχυδρομική υπηρεσία. 

Download this file (ΑΔΑ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ YΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧ.ΜΟΝΑΔΩΝ.pdf)ΑΔΑ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ YΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧ.ΜΟΝΑΔΩΝ.pdf

Download this file (ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ.doc)ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ.doc 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου