Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Ενημερωτικό σημείωμα για τη συνεδριάση του ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου στις 02/3/2023

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Στη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023, σύμφωνα με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
1)  Έγιναν δεκτές μετά από εξέταση των απαραίτητων δικαιολογητικών, οι αιτήσεις για άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή σε 4 συναδέλφισσες/ους κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, σε 4 συναδέλφισσες κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών, σε 3 συναδέλφισσες/ους κλάδου ΠΕ06-Αγγλικών, σε 2 συναδέλφισσες/ους κλάδου ΠΕ86-Πληροφορικής, σε 1 συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ08-Καλλιτεχνικών και σε 1 συνάδελφο κλάδου ΠΕ11-Γυμναστών.
2)  Εγκρίθηκε η εισήγηση για την αναγνώριση εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας, για την μείωση διδακτικού ωραρίου των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών Γενικής εκπαίδευσης, Ειδικής Εκπαίδευσης και ΕΕΠ/ΕΒΠ που διορίστηκαν το 2022.
3)  Έγινε η αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, σε 6 συναδέλφισσες κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, σε 2 συναδέλφισσες κλάδου ΠΕ06-Αγγλικών, σε 2 συναδέλφισσες/ους κλάδου ΠΕ86-Πληροφορικής, σε 1 συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ05-Γαλλικών και σε 1 συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών.
Των μονίμων εκπαιδευτικών, σε 2 συναδέλφισσες κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, σε 1 συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών και σε 1  συναδέλφισσα κλάδου ΠΕ11-Γυμναστών.
4)      Εγκρίθηκαν οι τοποθετήσεις και οι μετακινήσεις μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, που επέστρεψαν από άδεια ή μετακινήθηκαν για ανάγκες της υπηρεσίας, σε Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία Γενικής και ΣΜΕΑΕ, της Δ/νσης Π.Ε. Δωδεκανήσου.
 
Είμαι στη διάθεσή σας, για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Κώστας Μουτσάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου